Over Hotel IX

Nieuwste boutique hotel in Amsterdam, volledig renoveerd naar huidige tijd.Reestraat suite
Iedere suite is voorzien van een ruime badkamer met douche, toilet en verzorgingsproducten.Badkamer
Gevestigd in een 17de eeuws monumentaal pand waar vroeger de lijstenmaker van Rembrandt van Rijn zijn atelier had.Herman Doomer
Elke kamer is voorzien van een nespresso apparaat, waterkoker en een gevulde minibar. Alles kan kosteloos worden gebruikt.Voorzieningen
Onze ruime suites zijn modern ingericht met huiselijk gevoel en van alle gemakken voorzien.Modern ingericht
U krijgt van ons een unieke code die toegang geeft tot het gebouw en uw kamer.hotel-toegang

Faciliteiten

De 9 straatjes zijn een ervaring. Met de variƫteit in aanbod is op elke hoek te voorzien in een behoefte. Ontdek ze allemaal en ga op in de bruisende omgeving. Dit is de reden dat wij geen ontbijt, lunch of diner serveren. Verder beschikken wij niet over een 24 uurs receptie of een lift. Ontdek de 9 straatjes!

Kamer amenities

Elke kamer is voorzien van een nespresso apparaat met cupjes, waterkoker en een gevulde minibar. Alles kan kosteloos worden gebruikt en zal dagelijks worden aangevuld. Verder zal het in de badkamer ook niet ontbreken aan verzorgingsproducten om de dag fris te beginnen of te beƫindigen.

Partners

Door onze ligging hebben wij samenwerkingen met verschillende partijen om het verblijf bij ons zo goed mogelijk te faciliteren en onze bezoekers optimaal te laten genieten van al het lekkers en moois dat de 9 straatjes bieden. Kijk op de partner pagina voor meer informatie.

Check-in / uit

De check-in / uit tijden zijn om 14:00 in en om 11:00 uit. Deze tijden zijn van belang omdat wij werken met een unieke code die toegang geeft gedurende de verblijfperiode tot de centrale toegang en de geboekte kamer. De code zal niet werken voor de incheck tijd en na de uitcheck tijd.

Bijhouden kamers

Elke dag worden alle kamers door ons bijgehouden. Bedden worden opgemaakt, prullenbakken worden geleegd, handdoeken verwisseld en eventuele rommel wordt opgeruimd. Het volledig schoonmaken van de kamers gebeurt om de 2 dagen. Zo is een verblijf bij ons zeer aangenaam en fris.

Internet

Uiteraard beschikt elke kamer over een eigen draadloos WIFI netwerk. Daarbij is elke TV voorzien van de mogelijkheid in te loggen met een eigen mobiele telefoon voor muziek of foto viewing. Hierdoor kunt u gemakkelijk alle gemaakte fotografische momenten op scherm bekijken en naar uw eigen muziek luisteren. Meer informatie bevindt zich op de kamer.

Stay with us in the 9 streets